DRs Nytårs-Galla koncert
Tidspunkt
30-12-2015 kl. 15:00
Sted
DR Koncerthus
Om arrangementet
Vi har en helt fantastisk Nytårs-Galla koncert
Venligst bemærk, at der er 1 glas Cava & lidt at spise inkl. i billetprisen – se nedenfor!
Venligst vær opmærksom på, at man skal komme i sit pæneste tøj.
Nytårs-Galla
Onsdag 30. december kl. 15.00
DR Koncerthuset - Koncertsalen
Standard priser: kr. 1.115, kr. 995, kr. 870, kr.745, kr. 620, kr. 495
Fratrukket 20% rabat: kr. 896, kr. 800, kr. 700, kr.600, kr. 500, kr. 400
Dirigent: Robert Trevino
DR SymfoniOrkestret
Program:
Brahms: Ungarsk dans nr. 5
Dvorák: Slavisk dans
Smetana: Moldau
M.m.
Koncerten optages til tv.
_______________________________
DR SymfoniOrkestret åbner endnu en gang dørene til DR Koncerthuset på årets sidste dag til en den populære Nytårsgalla: Denne gang med klassiske favoritter som Moldau af Smetana og fejende danse af Dvorak og Brahms.
Årets Nytårsgalla byder på musik fra hele den gamle Østrig-Ungarske kultur: Bl.a. Moldau af Smetana, Slaviske danse af Dvorak og Ungarske danse af Brahms. Populære klassiske hits, som er kendt af de fleste - et perfekt sted at starte, hvis man er ny som lytter af klassisk musik.
Dirigent er den unge amerikaner Robert Trevino, som de sidste år har gjort lynkarriere. Han er særlig populær som operadirigent på Ruslands berømte Bolsjoj Teater og som gæst hos de store amerikanske symfoniorkestre. 2015 bliver Robert Trevinos store "Europa-år", hvor han for første gang skal dirigere nogle af de bedste europæiske orkestre, bl.a. Concertgebouw Orkestret i Amsterdam, München Filharmonikerne - og DR SymfoniOrkestret.
Med forbehold for ekstranumre etc. forventes koncerten at vare ca. 1 time og 55 minutter (inkl. 35 min. pause).
I billetprisen er 4 små retter & 1 glas Prosecco (Cava), der bliver serveret i pausen:
• Tærte med enebær røget torsk rørt med rygeost og syltede selleri. Karse
• Gougères med cremefraiche og løgro Purløg
• Terrin af okseskank med aske og tyttebær Trøffel
• Kransekage med mørk Valrhona chokolade Orange
Va Bene – Biovin, saftig og meget perlende halvtør prosecco på Glera druen med blomsternoter og grønne æbler i eftersmagen.
Kokkene Søren Westh & Torsten Vildgaard
Som traditionen byder ved Nytarsgalla-koncerterne , har vi igen et smukt samarbejde med de
to kokke og drevne iværksættere Soren Westh og Torsten Vildgaard. De har begge baggrund fra
verdens bedste restauranter, eksempelvis den berømte restaurant El Bulli i Spanien.
Til daglig er de medejere af The Standard Cph i det gamle toldhus ved Havnegade. Det drives i
samarbejde med Claus Meyer og Niels Lan Doky. Derudover har de et kulinarisk konsulentfirma,
Enspire, der har en innovativ og bæredygtig tilgang til gastronomi. De spændende Enspireprojekter
kan følges pa twitter @SwEnspire og @tvenspire
Pris
Prisgruppe | Medlem | Ikke-medlem | Normalpris | Status |
Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.