The Last Ship - Musik og tekst af STING



Tidspunkt
23-03-2025 kl. 14:00

Sted
Østre Gasværk Teater 

Om arrangementet
THE LAST SHIP er fortællingen om sømanden Gideon Fletcher, som vender hjem til en lille havneby efter mange år på havet. Her opdager Gideon, at den verden, han forlod, har forandret sig for altid.

Gideons store kærlighed Meg er kommet videre, og samtidig er det lokale skibsværft, havnebyens absolutte centrum, ved at lukke. Spændingerne vokser i det lille lokalsamfund, og arbejderne samler sig, så de kan overtage værftet og bygge et allersidste skib.

Den medrivende og rørende fortælling tager udgangspunkt i Stings egne barndomserindringer fra hjemstavnen i det nordøstlige England, hvor han slog sine folder, før han fik stjernestatus i rockbandet The Police og sidenhen som solokunstner.

Med THE LAST SHIP hylder Sting sine rødder med en storslået musical forankret i britisk folkemusik


Stings rødder går tilbage til den lille nordøstengelske havneby Wallsend i det nordøstlige England, nær Newcastle, Tyne and Wear. Det er barndomserindringerne fra den industrialiserede verden og særligt skibsværftet, der var nabo til hans barndomshjem, der har inspireret til det, der er blevet til musicalen ”The Last Ship”.

Med musik der er forankret i den britiske folkemusiktradition, byder forestillingen på et dybt, lyrisk univers befolket af en fascinerende rollebesætning. Men musicalen bliver også krydret med klassikere fra Stings imponerende bagkatalog som All This Time, Island of Souls og When We Dance.

De talentfulde hybridmusikere fra Østre Gasværk Teaters Musikteaterlandshold vil levere musikken og vække arbejdermiljøet til live på gasværket.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  PG O  685 kr. 805 kr. 805 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.