MATADOR - The MusicalTidspunkt
06-04-2024 kl. 19:30

Sted
Scandic Falkoner 

Om arrangementet
Matador musicalen præsenteres i samarbejde med DR.
Baseret på DR’s TV-serie ”Matador” manus af Lise Nørgaard mfl., instruktion Erik Balling. Med tilladelse fra Nordisk Film Production A/S på vegne af instruktør Erik Balling.

En mand kommer til byen.
Da Mads Skjern første gang kommer til Korsbæk, får han afslag på et lån fra Hans Christian Varnæs. Det bliver starten på en dramatisk rejse, hvor Mads Skjerns gradvist ændrer identitet fra ydmyg tilflytter til Korsbæks mest magtfulde mand - det naturlige overhoved for et respekteret familiedynasti, og tilmed direktør og ejer af byens største virksomhed. En succesfyldt rejse, men bestemt ikke uden omkostninger for Mads Skjern og hans familie.

Tro, håb og kærlighed.
Den nye musical Matador er en medrivende, musikalsk fortælling om to konkurrerende familier, hvis skæbner med tiden væves tæt sammen. Et både storslået og intimt drama om ambition, tradition og fornyelse, men også om forandring og at turde stå ved hvem, man er.

Charme, varme og humor.
En helt ny, original opsætning af Matador rammer Danmark i 2024, og er garant for de bedste skuespillere, sangere og musicalperformere i landet, nye fantastiske sange og musik, overdådig scenografi og vigtigst af alt: Den helt specielle charme, varme og humor, der bor i Korsbæk.

Lise Nørgaard, Susanne Bier og Anders Thomas Jensen har skabt en helt ny, original musical baseret på Danmarkshistoriens mest populære tv-serie.

Burhan G og Lise Cabble skriver ny musik og sange – og ”Hele Danmarks Musicalteater”, bestående af Musikteatret Holstebro, Vejle Musikteater og One and Only Musicals står for opsætningen i hele Danmark.

Velkommen til Korsbæk.


Pris
Prisgruppe Pris Status
  A+ Billetter  700 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.